Hírek / Tanévkezdési Támogatás 2023

Tanévkezdési Támogatás 2023TISZTELT LAKOSSÁG!

Vát Község Önkormányzata az idei évben is hozzá kíván járulni a tanévkezdéssel kapcsolatos költségek viseléséhez, így 2023. augusztus 1. napjától igényelhető a tanévkezdési támogatás az alábbi feltételekkel:

Igénylési időszak: 2023. augusztus 1. – 2023. október 15.

Igénylés feltételei:

  • A fenti időszakon belül a Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatalba, vagy annak Váti Kirendeltségére benyújtott és hiánytalanul kitöltött kérelem! (Tanévkezdési támogatás igénylésére vonatkozó formanyomtatvány igényelhető a Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatalban vagy a Váti Kirendeltségen ügyfélfogadási időben, illetve letölthető a www.vat.hu weboldalról a Letöltések menüpont Kérelmek alpontjára kattintva.)
  • Vát község közigazgatási határán belül lakóhellyel rendelkező gyermek után igényelhető a támogatás.
  • Tárgyév szeptember hónapjától tanulói (óvodai, általános iskolai, középiskolai) jogviszonnyal rendelkező gyermekek után. (Tanulói jogviszony igazolást a kérelem mellé kötelező mellékelni!)
  • A családban az egy főre jutó jövedelem nem haladhatja meg a 180.000 Ft-ot. (A kérelemben feltüntetett jövedelmekre vonatkozó jövedelemigazolást kérjük a kérelemhez csatolni.)

A fenti feltételeknek megfelelő kérelmek esetén az Önkormányzat gyermekenként

20.000 ,- Ft

összegű támogatást biztosít a szülőknek/törvényes képviselőknek!

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy a fenti feltételeknek megfelelő kérelmet nyújt be a Hivatalhoz. Amennyiben a kitöltésben segítségre lenne szükség, ügyfélfogadási időben kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

Kérjük, hogy amennyiben rendelkeznek bankszámlaszámmal, a támogatás gyorsabb folyósítása és az adminisztratív terhek csökkentése érdekében a kérelmükön jelöljék meg a támogatás formájánál az átutalást!

Ha további kérdésük lenne a támogatással kapcsolatban, várjuk hívását a 94/354-014 telefonszámon, valamint ügyfélfogadási időben személyesen a Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatalban.

2023. július 26.                                                         

VÁT  KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATACsatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Vát Község Önkormányzata

9748 Vát,
Fő u. 6.
Vát Község Önkormányzata
94/543-058
Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatal
94/354-014
E-mail:
onkormanyzat@vat.hu
Vát Község Önkormányzata - Magyar